Klik hier voor een gratis waardebepaling

Dit vertellen onze klanten

Dhr. Wouters

Dit was het 2e huis dat Charles Nagelkerke voor ons verkocht heeft. Op alle vlakken een uitstekende makelaar. Een aanrader waarbij je als klant geen nummer bent en altijd bereikbaar is. Ook bij de toewijzing van onze nieuwbouwwoning heeft Charles een belangrijke rol gespeeld. Mijn advies: heb je een makelaar nodig voor verkoop of aankoop, bel Charles Nagelkerke!

Een funda gebruiker

Charles gaf ons van begin af aan een prettig gevoel. Nuchter in de omgang en realistisch in het scheppen van verwachtingen. Geen 'gejaagde' indruk zoals bij enkele van zijn concullega's door ons werd ervaren. Gedurende het traject konden we met al onze vragen bij Charles terecht voor terugkoppeling, fijn om te merken dat Charles weet waar hij het over heeft en je van passend advies voorziet.

Mevr. Daphne Van Seeters

Op deze oververhitte woningmarkt is het een uitdaging een makelaar te vinden waarin je gelooft dat hij oprecht met zijn klant is, naast dat hij zijn eigen boterham wil verdienen. Bij Charles is dat gelukt. Nuchterheid, duidelijkheid, no nonsense, overleg met elkaar in een ontspannen sfeer, ruimte voor vragen en toch absolute professie

Een funda gebruiker

Charles heeft ons uitstekend geholpen, heeft de bezichtigingen volgens onze wens uitgevoerd en heeft een goed advies gegeven m.b.t. de verkoopprijs. Hij is zeer goed bereikbaar en deskundig, en communiceert zeer prettig.

Dhr. Point

Enorm vriendelijke makelaar die goed te bereiken is! Heeft er verstand van en helpt je met alle vragen. Zeker aan te raden!

9,5

Gemiddelde van 10 beoordelingen Bekijk alle

Volg ons op Social Media

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
De woningmarkt vraagt om verandering! Gezien de grote belangstelling voor dit appartement en om elke kijker een eerlijke kans te geven bieden wij deze woning aan via NVM Online Bieden
STARTERS OPGELET!
Ideaal 2-kamerappartement op de 2e verdieping met eigen (gezamelijke) berging gelegen in een kleinschalig appartementencomplex (4-appartementen) gebouwd in de stijl van een herenhuis met fraai uitzicht op karakteristieke straat. De omgeving rondom het appartement is recent her-ontwikkeld met behoud van cultuurhistorische waarden, beeldbepalende gebouwen en biedt een ideale mix aan wonen, werken, ontspanning en cultuur. Vanaf deze centrale locatie zijn de Grote Markt, restaurants en winkels, diverse musea en alle faciliteiten die het stadscentrum te bieden heeft op korte loopafstand gelegen. Het NS-station ligt om de hoek en de diverse uitvalswegen zijn eveneens eenvoudig bereikbaar. Het appartement is zeer gunstig gelegen in een rustige straat met karakteristieke bebouwing op loopafstand van het centrum en het Centraal station. 
#appartement #Breda #Ceresstraat #station #starter #tekoop #NVM #Funda #makelaarinbreda #CNMakelaardij

Bouwjaar 1993
Woonoppervlakte: 41m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 4m²
Berging: ca. 4m²
Inhoud: 118m3
Aanvaarding: per direct 
Meer informatie:
https://www.makelaarinbreda.nl/woning/ceresstraat-48/

Comment on Facebook

Melissa van Rijn

Load more