Klik hier voor een gratis waardebepaling

Dit vertellen onze klanten

Een funda gebruiker

Heldere , snelle communicatie. Gaat creatief om met de complexiteit van het verkopen van een woning met een erfpacht

Dhr. Wouters

Dit was het 2e huis dat Charles Nagelkerke voor ons verkocht heeft. Op alle vlakken een uitstekende makelaar. Een aanrader waarbij je als klant geen nummer bent en altijd bereikbaar is. Ook bij de toewijzing van onze nieuwbouwwoning heeft Charles een belangrijke rol gespeeld. Mijn advies: heb je een makelaar nodig voor verkoop of aankoop, bel Charles Nagelkerke!

Een funda gebruiker

Charles gaf ons van begin af aan een prettig gevoel. Nuchter in de omgang en realistisch in het scheppen van verwachtingen. Geen 'gejaagde' indruk zoals bij enkele van zijn concullega's door ons werd ervaren. Gedurende het traject konden we met al onze vragen bij Charles terecht voor terugkoppeling, fijn om te merken dat Charles weet waar hij het over heeft en je van passend advies voorziet.

Mevr. Daphne Van Seeters

Op deze oververhitte woningmarkt is het een uitdaging een makelaar te vinden waarin je gelooft dat hij oprecht met zijn klant is, naast dat hij zijn eigen boterham wil verdienen. Bij Charles is dat gelukt. Nuchterheid, duidelijkheid, no nonsense, overleg met elkaar in een ontspannen sfeer, ruimte voor vragen en toch absolute professie

Een funda gebruiker

Charles heeft ons uitstekend geholpen, heeft de bezichtigingen volgens onze wens uitgevoerd en heeft een goed advies gegeven m.b.t. de verkoopprijs. Hij is zeer goed bereikbaar en deskundig, en communiceert zeer prettig.

9,5

Gemiddelde van 10 beoordelingen Bekijk alle

Volg ons op Social Media