076 565 6750
Mgr. Leijtenstraat 16

€ 245.000,- k.k.

Mgr. Leijtenstraat 16

Galerijflat in Breda, noord brabant

Verkocht

Mgr. Leijtenstraat 16

Breda, NOORD BRABANT

Modern en instapklaar 3-kamer appartement (derde verdieping), gelegen in de wijk ‘Brabantpark’ en direct grenzend aan winkelcentrum Brabantplein met al haar voorzieningen. Het appartement beschikt over een lichte woonkamer met en-suite eetkamer (ook te gebruiken als 2e slaapkamer) met toegang tot balkon gelegen op het westen, moderne keuken, ruime slaapkamer en een private berging in het souterrain. In de directe nabijheid bevinden zich sportfaciliteiten, speelvoorzieningen, openbaar vervoer en diverse onderwijsinstellingen. Het centrum van Breda bevindt zicht op 10 fietsminuten. De directe in- en uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Bouwjaar: 1960
Woonoppervlakte: 63m²
Inhoud: 202m³
Aanvaarding: in overleg / kan snel.

INDELING

BEGANE GROND

Centrale hal, bellentableau met video intercominstallatie, bussenfront en middels liftinstallatie of trappenhuis toegang tot het op de 3de verdieping gelegen appartement.

Berging in souterrain (ca. 2.90m x 2.30m) voorzien van verlichting.

DERDE VERDIEPING

Overdekte en afsluitbare entree met toegang tot de meterkast en de voordeur.

Entree/hal met nette laminaatvloer geeft toegang tot grote hal voorzien van laminaatvloer, videofoon, vanuit de hal toegang tot de keuken, het toilet, slaapkamer I, II, badkamer en de woonkamer.

Ruime woonkamer met eetkamer en-suite (eventueel te gebruiken als 2e slaapkamer.

De woonkamer is momenteel in gebruik als zit kamer met en-suite eetkamer. De ruime is voorzien van een vaste kast, en nette laminaatvloer en gestuukte wanden en plafond. Vanuit de eetkamer is er toegang tot het op het westen gelegen balkon met handmatig bedienbaar zonnescherm.

Deels betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje.

Dichte keuken onder en bovenkast, kunststof werkblad met spoelbak, een 4-pits kookplaat (gas) met re-circulatiekap, oven, koelkast, vriezer, vaste kast, geiser Vaillant (2015) en aansluitingen ten behoeve van wasapparatuur.

Grote slaapkamer (ca. 4.20m x 2.70m) gelegen aan de voorzijde met laminaatvloer en gestuukte wanden en plafond.

Geheel betegelde badkamer (ca. 1.80m x 1.10m) met wastafel en douchecabine.

BIJZONDERHDEN
• Het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing;
• Het appartement beschikt over een zonnig balkon op het westen;
• Het appartement beschikt over rolluiken aan de voorzijde (galerijzijde);
– het appartement is voorzien van dubbel glas en glad gestucte wanden en plafonds;
• Het gehele appartement beschikt over een strakke doorlopende laminaatvloer (behalve de badkamer).

PARKEREN
Zowel aan de voorzijde van het complex als in de Mgr. Leijtenstraat en in omliggende straten is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

VVE

Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt circa € 192,77,- per maand het voorschot stookkosten bedraag € 50,- per maand (gebaseerd op een 1 persoons huishouden).
In de servicekosten zijn o.a. opgenomen: de kosten voor de schoonmaak en verlichting van de algemene ruimten, het onderhoud van de liftinstallatie, de gebruikelijke verzekeringen, de reservering voor groot onderhoud en de administratiekosten van de vereniging.

LIGGING EN LOCATIE

Het appartementencomplex is gelegen in de wijk Brabantpark aan de rustige kant van het Brabantplein met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Een ruim winkelaanbod binnen handbereik, het centrum van Breda op loopafstand en station Breda op enkele minuten fietsen. De bushalte om de hoek en de toegangswegen naar de A16, A27, A58 en A59 binnen enkele autominuten te bereiken. Ook ten opzichte van de BUAS (Breda University of Applied Sciences), de Avans Hogeschool en diverse sportaccommodaties is het appartement heel gunstig gelegen. Kortom, ideaal voor jong werkenden!

KOOPOVEREENKOMST

De koop van een woning (door de consument) is pas gesloten als de koopakte door koper en verkoper is getekend c.q. schriftelijke is vastgelegd. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Tevens geldt de wettelijke bedenktijd van 3 dagen na ondertekenen van de koopakte. Uitgangspunt voor de koop is de koopakte vastgesteld door de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), de consumentenbond, het notariaat en Vereniging eigen Huis. In de overeenkomst wordt standaard opgenomen een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. Tenslotte willen wij u informeren, dat op onze dienstverlening de voorwaarden van de NVM van toepassing zijn. Alle aanbiedingen in deze brochure zijn bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Deze verkoopbeschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst is echter informatief en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Meer lezen

€ 245.000,- k.k.

Galerijflat
Type object
63 m2
Wonen
3
Kamers
1960
Bouwjaar

Media & Documenten

Klik hieronder op 1 van de opties om de media en de documenten te bekijken. Op zoek naar informatie wat er niet tussen staat? Neem dan contact op met ons!

Alle foto's
Schaduwval

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs€ 245.000,- k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg
Appartement vve bijdrage€ 192,-
Bouw
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1960
Oppervlakten en inhoud
Inhoud202 m3
Oppervlakte externe bergruimte7 m2
Woonoppervlakte63 m2
Energie
EnergielabelD
Soorten verwarmingBlokverwarming
IsolatievormenDubbelglas
Soorten warm waterGeiser eigendom
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1
Aantal woonlagen1
VoorzieningenDouche, Wastafel
VoorzieningenTV kabel, Buitenzonwering, Lift
Kadastrale gegevens
Aandeel74/1285
EigendomssoortVolle eigendom

Aandeel61/1285
EigendomssoortVolle eigendom

Buitenruimte
LiggingIn woonwijk, Vrij uitzicht
TuinGeen tuin
Garage
Soort garageGeen garage
Bergruimte
SoortInpandig
Parkeergelegenheid
Schuur/bergingOpenbaar parkeren
VvE checklist
Vve kvk inschrijvingJa
Vve onderhoudsverwachtingJa
Vve opstalverzekeringJa
Vve periodieke bijdrageJa
Vve reservefondsJa
Vve vergaderingJa
9.3

Dat geven klanten ons,
gebasseerd op 144 reviews

10

Dhr. Paul Geerts

Zowel als aan- en verkoopmakelaar zeer tevreden over Charles! Proactief advies, rustig in de onderhandelingen, veel kennis van de markt en hij heeft zich oprecht maximaal ingezet voor onze belangen. Hij denkt ook mee buiten de gebaande paden en is zeker geen 9 tot 5 makelaar. En niet onbelangrijk, Charles is ook nog eens een heel prettig persoon! Paul en Ingrid

2023-08-06

10

Julesvz

Charles heeft ons uitstekend begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van ons appartement. We hebben de communicatie met hem als prettig ervaren; hij was altijd bereikbaar voor vragen en advies. Charles was persoonlijk betrokken bij de bezichtiging, wat een meerwaarde was. Zijn hulp bij de onderhandelingen was cruciaal en heeft geleid tot een tevreden resultaat. We zijn Charles enorm dankbaar voor zijn inzet en zouden hem zeker aanbevelen.

2024-03-01

10

Yannick Debije

Ondanks onze aankoop niet is doorgegaan zijn wij heel tevreden over Charles. Hij is prettig in de omgang, blijft rustig in de onderhandelingen en geeft deskundig advies.

2024-03-28

10

Diederen

Zakelijk, down to earth, rationeel, eerlijk in gehele proces van vinden tot en met aankopen woning.

2023-12-30

10

Carolien van leeuwen

Charles Nagelkerke heeft mij super goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe woning! Hij heeft verstand van zaken, kent de markt en geeft kundig advies en is heel prettig in de omgang. Ik ben heel blij dat ik Charles gevraagd heb mij te helpen en raad het zeker andere aan. Absoluut de 5 sterren waard!

2023-12-04
Woningaanbod

Hierbij zie je mijn recente woningaanbod. Dit geeft een goed beeld van wat ik voor je kan beteken als aankoop- en verkoopmakelaar. Ook kan je altijd bij mij terecht voor een gratis waardebepaling van je woning.

Laten we kennismaken

Charles Nagelkerke Makelaardij is een actief makelaarskantoor. Wij staan echt voor u klaar: of dit nu ‘s avonds of in het weekend is, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Google reCaptcha: Invalid site key.

Gratis waardebepaling

Wilt u geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling van uw woning laten doen? Dan bent u bij Charles Nagelkerke Makelaardij aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn!

Google reCaptcha: Invalid site key.