076 565 6750
Assumburgstraat 20

€ 450.000,- k.k.

Assumburgstraat 20

Eengezinswoning in Breda, noord brabant

Verkocht

Assumburgstraat 20

Breda, NOORD BRABANT

Verrassend ruime en volledig gemoderniseerde, uitgebouwde middenwoning gelegen in rustige straat in de wijk IJpelaar op korte afstand van winkelcentrum de Burcht en het Valkeniersplein.
Deze uitstekend onderhouden woning beschikt over maar liefst 5 slaapkamers, een luxe open keuken, een moderne in 2018 vernieuwde badkamer en een diepe zonnige achtertuin op het zuidwesten. Daarnaast is de gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en dakisolatie.

Bouwjaar: 1970
Woonoppervlakte: 151m²
Perceeloppervlakte: 191m²
Inhoud: 498m³
Aanvaarding: in overleg december 2021

INDELING

BEGANE GROND

Ruime entree/hal met laminaatvloer, trapopgang naar de 1e verdieping, trapkast met vernieuwde groepenkast (10 groepen + 3 aardlekschakelaars) en geheel betegelde toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer/keuken.

Riante uitgebouwde woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, spachtelputz wandafwerking en gestuukt plafond. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich de inbouwhaard met aanjager. Aan de achterzijde bevindt zich de luxe open keuken en ingebouwde dimbare LED verlichting. Aan de achterzijde is een loopdeur die toegang geeft tot het terras en de tuin.

De prachtige open keuken is geplaatst aan de achterzijde van de woning. De keuken heeft zowel een spoeleiland als een wandopstelling. De werkbladen zijn van composiet. De keuken is voorzien van veel kastruimte, opberglades en apparatuur zoals vaatwasser, combimagnetron met steamer, koelvriescombinatie, 5-pits gaskookplaat inclusief wokbrander, RVS afzuigkap en dimbare LED verlichting.

1E VERDIEPING

Ruime overloop met vloerbedekking, trapopgang naar de 2e verdieping, separate moderne toiletruimte; geheel betegeld met vrijhangend toilet.

Slaapkamer I (ca.3.69×3.55m) gelegen aan de voorzijde met nette vloerbedekking, licht spachtelputz wandafwerking en gestuukt plafond.

Moderne in 2018 volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche voorzien van thermostaatkraan, handdouche en regendouche. Ligbad met thermostaatkraan. wastafelmeubel met spiegelkast, designradiator en strak gestukt plafond met inbouwspots.

Ouderslaapkamer II (ca. 4.67×3.55m) gelegen aan de achterzijde met vloerbedekking en idem afwerking als slaapkamer I

Slaapkamer III (ca. 2.89×1.98m) gelegen aan de achterzijde met idem afwerking en toegangsdeur tot platte dak.

2E VERDIEPING

Met vaste trap te bereiken ruime voorzolder waar de aansluitingen voor de wasapparatuur en de CV ketel (Intergas HR-combiketel 2016) zijn geïnstalleerd. Over de gehele achterzijde van de zolder is een grote dakkapel geplaatst.

Slaapkamer IV (ca. 4.12×3.58m) gelegen aan de voorzijde van de woning met dakkapel voorzien kunststof kozijn en nette vloerbedekking.

Slaapkamer V (ca. 3.70×3.58m) gelegen aan de achterzijde met kunststof dakkapel en idem afwerking.

TUIN

De ruime voortuin is voorzien van sierbestrating, vaste beplanting en een buitenkraan.

De op het zonnige zuidwesten gelegen achtertuin ( ca. 16 meter diep) biedt veel privacy en is voorzien van een ruim terras, een mooie vijver met loopbrug, kunstgras gazon, borders, vaste beplanting en een overkapping met achterom.

De stenen berging is ca. 3.00 x 2.50m en voorzien van een zadeldak en elektra.

BIJZONDERHEDEN

– Uitstekend onderhouden woning
– Riante woonkamer met mooie open keuken
– Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– 5 slaapkamers
– Zonnige achtertuin op het zuidwesten
– Op loopafstand van winkelcentrum De Burcht en het Valkeniersplein
– Op korte afstand van de Ginnekenmarkt en het centrum van Breda
– De snelweg is eenvoudig en snel te bereiken

KOOPOVEREENKOMST

De koop van een woning (door de consument) is pas gesloten als de koopakte door koper en verkoper is getekend c.q. schriftelijk is vastgelegd. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Tevens geldt de wettelijke bedenktijd van 3 dagen na ondertekenen van de koopakte. Uitgangspunt voor de koop is de koopakte vastgesteld door de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), de consumentenbond, het notariaat en Vereniging eigen Huis. In de overeenkomst wordt standaard opgenomen een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. Tenslotte willen wij u informeren, dat op onze dienstverlening de voorwaarden van de NVM van toepassing zijn. Alle aanbiedingen in deze brochure zijn bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Deze verkoopbeschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst is echter informatief en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Meer lezen

€ 450.000,- k.k.

Eengezinswoning
Type object
151 m2
Wonen
191 m2
Perceel
6
Kamers
1970
Bouwjaar

Media & Documenten

Klik hieronder op 1 van de opties om de media en de documenten te bekijken. Op zoek naar informatie wat er niet tussen staat? Neem dan contact op met ons!

Alle foto's
Schaduwval

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs€ 450.000,- k.k.
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg
Bouw
SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1970
Oppervlakten en inhoud
Perceel oppervlakte191 m2
Inhoud498 m3
Oppervlakte externe bergruimte8 m2
Woonoppervlakte151 m2
Energie
EnergielabelC
Soorten verwarmingCV ketel
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas, HR glas
Soorten warm waterCV ketel
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1
Aantal woonlagen3
VoorzieningenLigbad, Douche, Wastafelmeubel
VoorzieningenTV kabel, Buitenzonwering, Rookkanaal
Kadastrale gegevens
Oppervlakte191 m2
EigendomssoortVolle eigendom

Buitenruimte
LiggingAan rustige weg, In woonwijk
TuinAchtertuin, Voortuin
Achtertuin90 m2(1.600 m diep en 560 m breed)
Positie AchtertuinZuidwest
Garage
Soort garageGeen garage
Bergruimte
SoortVrijstaand steen
VoorzieningenVoorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Schuur/bergingOpenbaar parkeren
9.3

Dat geven klanten ons,
gebasseerd op 144 reviews

10
Dhr. Paul Geerts

Zowel als aan- en verkoopmakelaar zeer tevreden over Charles! Proactief advies, rustig in de onderhandelingen, veel kennis van de markt en hij heeft zich oprecht maximaal ingezet voor onze belangen. Hij denkt ook mee buiten de gebaande paden en is zeker geen 9 tot 5 makelaar. En niet onbelangrijk, Charles is ook nog eens een heel prettig persoon! Paul en Ingrid

2023-08-06
10
Julesvz

Charles heeft ons uitstekend begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van ons appartement. We hebben de communicatie met hem als prettig ervaren; hij was altijd bereikbaar voor vragen en advies. Charles was persoonlijk betrokken bij de bezichtiging, wat een meerwaarde was. Zijn hulp bij de onderhandelingen was cruciaal en heeft geleid tot een tevreden resultaat. We zijn Charles enorm dankbaar voor zijn inzet en zouden hem zeker aanbevelen.

2024-03-01
10
Yannick Debije

Ondanks onze aankoop niet is doorgegaan zijn wij heel tevreden over Charles. Hij is prettig in de omgang, blijft rustig in de onderhandelingen en geeft deskundig advies.

2024-03-28
10
Diederen

Zakelijk, down to earth, rationeel, eerlijk in gehele proces van vinden tot en met aankopen woning.

2023-12-30
10
Carolien van leeuwen

Charles Nagelkerke heeft mij super goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe woning! Hij heeft verstand van zaken, kent de markt en geeft kundig advies en is heel prettig in de omgang. Ik ben heel blij dat ik Charles gevraagd heb mij te helpen en raad het zeker andere aan. Absoluut de 5 sterren waard!

2023-12-04
Woningaanbod

Hierbij zie je mijn recente woningaanbod. Dit geeft een goed beeld van wat ik voor je kan beteken als aankoop- en verkoopmakelaar. Ook kan je altijd bij mij terecht voor een gratis waardebepaling van je woning.

Laten we kennismaken

Charles Nagelkerke Makelaardij is een actief makelaarskantoor. Wij staan echt voor u klaar: of dit nu ‘s avonds of in het weekend is, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Google reCaptcha: Invalid site key.

Gratis waardebepaling

Wilt u geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling van uw woning laten doen? Dan bent u bij Charles Nagelkerke Makelaardij aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden voor u zijn!

Google reCaptcha: Invalid site key.